loading...
شیمی ارومیه

جزوه جدید شیمی سال سوم فصل اول

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 18 سه شنبه 1392/11/01 نظرات (0)

سوال امتحان نهایی فیزیک دانشگاه کپنهاگ و ...!

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 29 سه شنبه 1392/11/01 نظرات (0)
● سوال: 
چگونه می‌توان با یک فشارسنج ارتفاع یک آسمان‌خراش را محاسبه کرد؟
● پاسخ یک دانشجو:
"یک نخ بلند به گردن فشارسنج می‌بندیم و آن را از سقف ساختمان به سمت زمین می‌فرستیم. طول نخ به اضافه طول فشارسنج برابر ارتفاع آسمان‌خراش خواهد بود.

این پاسخ ابتکاری چنان استاد را خشمگین کرد که دانشجو را رد کرد. دانشجو با پافشاری بر اینکه پاسخش درست است به نتیجه امتحان اعتراض کرد. دانشگاه یک داور مستقل را برای تصمیم درباره این موضوع تعیین کرد. داور دانشجو را خواست و به او شش دقیقه وقت داد تا راه حل مسئله را به طور شفاهی بیان کند تا معلوم شود که با اصول اولیه فیزیک آشنایی دارد. دانشجو پنج دقیقه غرق تفکر ساکت نشست. داور به او یادآوری کرد که وقتش درحال اتمام است. دانشجو پاسخ داد که چندین پاسخ مناسب دارد اما تردید دارد کدام را بگوید. وقتی به او اخطار کردند عجله کند چنین پاسخ داد:

سال 2011 سال جهانی شیمی

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 36 سه شنبه 1392/11/01 نظرات (0)

سال 2011 از سوی سازمان ملل متحد به عنوال سال جهانی شیمی نامگذاری گردید.

در شصت و سومین مجمع عمومی ملل متحد قطعنامه‌ای مبنی بر اینکه طبق آن «سال 2011 با عنوان سال جهانی علم شیمی» تصویب شد. «یونسکو» و «اتحادیه بین‌المللی شیمی محض و کاربردی» در رأس امور و برنامه‌های این سال قرار گرفته ‌است.

 

 دلیل اصلی این نامگذاری  این است که امروز علم شیمی به عنوان علمی پایه و تاثیرگذار در انرژی هسته ای ، نفت ، گاز ، پتروشیمی ، پیل سوختی ، صنعت دارو ، پلاستیک ، سازه‌های جدید فایبرگلاس و بخش عظیمی از صنایع به شمار می‌رود.
سال 2011 که مصادف با صدمین سال دریافت جایزة نوبل در شیمی توسط ماری اسکلودوسکا کوری است، فرصتی فراهم خواهد آورد تا از مساعدت زنان به علم شیمی قدردانی شود. این سال همچنین صدمین سالگرد تأسیس انجمن بین‌المللی محافل مربوط به شیمی (IACS) است که چند سال بعد به اتحادیه بین‌المللی شیمی محض و کاربردی (IUPAC) تغییر ماهیت یافت. دو نهاد مذکور با هدف پاسخ‌گویی به نیازهای موجود مبتنی بر روابط و همکاریهای بین شیمیدان‌ها تأسیس شد و از طریق بکاربردن ادبیات غیرمولکولی ادامه مسیر داد.

چرا وقتی در نوشابه نمک می ریزیم, با شدت بیشتری گاز آزاد می شود ؟

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 27 سه شنبه 1392/11/01 نظرات (0)

‌‌

‌‌هرچه دمای آب کمتر و فشار بیشتر باشد، ظرفیت پذیرش گاز بیشتری را خواهد داشت و به عنوان مثال گاز کربن دی اکسید بیشتری را در خود حل می کند. هنگام تولید نوشابه با استفاده از این خاصیت، در دماهای پایین و فشار بالا، نوشیدنی با تزریق کربن دی اکسیدبه حالت اشباع می رسد. بنابراین وقتی در نوشابه باز شود و نوشابه در دما و فشار معمولی قرار گیرد، محلول خاصیت فوق اشباع دارد یعنی مقدار کربن دی اکسید حل شده در آن بیش از ظرفیت انحلال در آن دما و فشار است. چنین محلولی اگر شرایط مهیا باشد تمایل به آزاد کردن کربن دی اکسید دارد. برای این کار گاز کربن دی اکسید محلول باید به صورت حباب درآید یعنی مولکول های کربن دی اکسید حل شده باید در نقطه ای جمع شوند و با به هم پیوستن، یک حباب تشکیل دهند و به سطح نوشابه بیایند و از آن خارج شوند.

جزوه کمک آموزشی شیمی (1)-نوبت دوم

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 26 سه شنبه 1392/11/01 نظرات (0)

جزوه نمونه سوالات شیمی (1) قابل استفاده برای دانش آموزان سال اول دبیرستان که توسط دوست و همکار عزیز آقای حامید عزیزی دبیر شیمی مدارس شهرستان نقده گردآوری و تالیف شده است؛

با تشکر از زحمات ایشان

 

نمونه سوال؛ فرمت: PDF

حجم: 1302 کیلوبایت

دانلود- Download

جزوه کمک آموزشی شیمی (1)- نوبت اول

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 21 سه شنبه 1392/11/01 نظرات (0)

جزوه نمونه سوالات شیمی (1) قابل استفاده برای دانش آموزان سال اول دبیرستان که توسط دوست و همکار عزیز آقای حامید عزیزی دبیر شیمی مدارس شهرستان نقده گردآوری و تالیف شده است؛

با تشکر از زحمات ایشان

 

نمونه سوال؛ فرمت: PDF

حجم: 2105 کیلوبایت

 

دانلود- Download

جزوه کمک آموزشی شیمی (2)- نوبت اول

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 28 سه شنبه 1392/11/01 نظرات (0)

جزوه نمونه سوالات شیمی (2) قابل استفاده برای دانش آموزان سال دوم دبیرستان که توسط دوست و همکار گرامی آقای حامید عزیزی دبیر شیمی مدارس شهرستان نقده گردآوری و تالیف شده است؛

با تشکر از زحمات ایشان

 

نمونه سوال؛ فرمت: PDF

حجم: 1511 کیلوبایت

دانلود- Download

Chemistry by Zumdahl and Zumdahl, 7th edition

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 69 سه شنبه 1392/11/01 نظرات (0)

کتاب بسیار غنی و جالب شیمی عمومی تالیف Steven S. Zumdahl و Susan A. Zumdahl که در معتبر ترین دانشگاه های آمریکا تدریس می گردد.

همکاران گرامی، دانش آموزان عزیز و علاقه مندان به شیمی می توانند این کتاب را از لینک زیر دانلود نمایند.

 

کتاب مرجع؛ زبان: انگلیسی؛ فرمت: PDF

حجم: 89 مگابایت

 

دانلود- Download

جزوه کمک آموزشی شیمی (3)-نوبت اول

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 28 سه شنبه 1392/11/01 نظرات (0)

جزوه نمونه سوالات شیمی (3) قابل استفاده برای دانش آموزان سال سوم دبیرستان که توسط دوست و همکار عزیز آقای حامید عزیزی دبیر شیمی مدارس شهرستان نقده گردآوری و تالیف شده است؛

با تشکر از زحمات ایشان

 

نمونه سوال؛ فرمت: PDF

حجم: 1.92 مگابایت

 

دانلود- Download

الکلها در یک نگاه

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 30 سه شنبه 1392/11/01 نظرات (0)

 

 

 زبان: فارسی    
 نوع فایل: PDF
 تعداد صفحات: 20    

 حجم کتاب: 207 کیلوبایت

توضیحات کوتاه

عناوین:
طبقه بندى و ساختمان الکلها
نامگذارى الکلها طبق سیستم آیوپاک IUPAC
خواص فیزیکى الکلها
تهیه الکلها
واکنشهاى الکلها
شناسایی الکلها 
آزمایشات شناسایی و طبقه بندى
مشتق سازی الکلها

 

دانلود در ادامه مطلب

جزوه شیمی 2 دبیرستان

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 21 سه شنبه 1392/11/01 نظرات (0)

 

 

 

 

 

نوع فایل: PDF
 تعداد صفحات: 60    
 حجم کتاب: 5.63 مگابایت

 دوستان عزیز برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه فرمایید

موازنه واکنش آنلاین

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 42 پنجشنبه 1392/10/26 نظرات (0)

در لینک زیر مواد واکنش دهنده و فراورده را بنویسید و  معادله موازنه شده رادریافت کنید.. البته مراحل انجام رو نشان نمی ده ولی خوب می تونه داشتن ضرایب در فهم مطلب مفید باشه . ضمنا نکات بسیار دیگری  در مورد ویژگیهای عناصر و لینکهای مفید شیمی  نیز در این قسمت می بینید. .این لینک برای دانش آموزان سوم دبیرستان و داوطلبین کنکور و کلیه علاقمندان بسیار کار آمد می باشد.


لطفا کلیک کنید.

انیمیشن شیمی

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 14 پنجشنبه 1392/10/26 نظرات (0)

 

از لینک زیر میتوانید انیمیشنهای مختلف شیمی را دریافت کنید.
لطفا کلیک کنید.

چطور مواد در هم حل می شوند؟

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 71 پنجشنبه 1392/10/26 نظرات (0)

 

وقتی یک ذره بار دار در میان یکسری ذرات بار دار دیگر قرار گیرد. بین آن ها بر هم کنش صورت می گیرد و ذرات با بار مخالف، آن ذره را احاطه می کنند.

اگر یون مثبت وارد آب شود، ملکول های آب از سر اکسیژن که دارای بار جزئی منفی هستند به آن نزدیک می شوند و با آن ارتباط برقرار می کنند. اگر یون وارد شده در آب منفی باشد، ملکول های آب از سر هیدروژن که دارای بار مثبت است به آن یون نزدیک می شوند. به این جاذبه ها یون - دوقطبی می گویند. زیرا ملکول آب یک دو قطبی است...

معرفی سایت علمی جهت جستجوی مقالات علمی

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 22 پنجشنبه 1392/10/26 نظرات (0)

دانشجویان و دانش آموزان عزیز برای تهیه  مقاله می توانید از پایگاههای مهم علمی زیر استفاده نمایید:

 Sciencedirect

Google Scholar

Taylor & Francis

Wiley

Springer

American Chemical Society (ACS)

 

Royal Society of Chemistry

سفری به غار شگفت انگیز "شفق" +عکس

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 16 دوشنبه 1392/09/18 نظرات (0)

سفری به غار شگفت انگیز "شفق" +عکس

 

این غار در دهه چهل شمسی توسط کوهنوردان فارس کشف شد. از لحاظ غار سنگها این غار غنی نمی باشد. رطوبت داخل غار نیز نسبتا بالاست.
  غار شفق در ۱۴۰ کیلومتری شرق شیراز، در شهرستان جهرم بخش سیمکان در ۷۵ کیلومتری جهرم و دقیقا روبروی روستای کوشکسار قرار گرفته است . غار شفق غاری آهکی می باشد و از غارهای تونلی و طبقاتی است. این غار دارای استلاگمیت و استلاکتیت های منحصر به فردی میباشد. این غار، سه دهانه دارد و درون آن مانند سالنی است که گنجایش صدها نفر انسان را دارد.

این غار در دهه چهل شمسی توسط کوهنوردان فارس کشف شد. از لحاظ غار سنگها این غار غنی نمی باشد. رطوبت داخل غار نیز نسبتا بالاست.
غار شفق دارای آب فراوان، چاه‌های متعدد و استالاگمیت و استالاکتیت‌های بی شماری است و یکی از بزرگترین و زیباترین غارهای ایران به شمار می‌رود. دهانه ورودی این غار در ارتفاع ۲۰۰ متری از کف دره قرار دارد ونام این دره که غار در آن قرار گرفته است تنگ تیهو می باشد واین بخاطر تیهوهای فراوانی است که در این تنگه قرار دارد.

ورودی غار دوطبقه ودر حدود ۸متر ارتفاع دارد و در حدود ۵۰درصد رطوبت دارد و دارای خفاشهای بیشماری است که در غار در حال پرواز هستند که گاهی اندازه آنها به اندازه یک مرغ خانگی است وحشرات زیادی نیز در آن وجود دارد . جانداران درون غار شامل خفاش، عنکبوت، سوسک و هزار پا هستند.

پس از وارد شدن به غار وطی یک مسیر ۵۰متری به یک تالار بزرگ میرسیم که در حدود ۵۰ در ۴۰ متر است که به ۲ راه ختم میشود، راه سمت راست که درحدود ۲۰۰ متر است و دارای ۲ چاله ۳٫۵ متری است که بین این دو چاله دالانی بسیار زیبا از قندیلها تشکیل شده است و دارای آب می باشد. وجود سفال‌های شکستة الوان در غار شفق نشان می‌دهد که این مکان در گذشته به عنوان سکونت‌گاه انسان مورد استفاده قرار می‌گرفته است.


نزدیکترین روستا به غار شفق روستای دوزه است.

راه رسیدن به غار شفق :
پس از حرکت به سمت منطقه سیمکان و بعد از رسیدن به روستای دوزه حدود ۱ کیلومتر مسیر آسفالت را باید ادامه دهید که به فرعی خاکی قبل از روستای کوشکسار برسید. از آنجا مسیر خاکی را به سمت تنگ تیهو ادامه می دهید تا اول تنگ (در کنار جاده خاکی خط تیر های برق است).

از آنجا پیاده به درون تنگ باید رفت که در سمت چپ چشمه قرار دارد. اگر از همان جا در سمت راست بالا بروید به دهانه غار میرسید. دهانه غار از چشمه پیداست.


پیشنهاد ویژه
برای پیمایش کامل غار بایستی لوازم فنی مورد نیاز برای عبور از یک تراورس ۱۵ متری به همراه داشته باشید.
پیمایش این غار بسیار ساده است. فقط در یک مکان بایستی تراورس انجام شود که نیاز به حمایت و نصب طناب ثابت دارد.
آدرس: ۷۵ کیلومتری شمال غرب جهرم، بخش سیمکان، روبروی روستای کوشکسار

راز کشش سطحی آب + آزمایش

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 26 دوشنبه 1392/09/18 نظرات (0)
وسایل موردنیاز : 

 کیسه‌ی توری پلاستیکی مخصوص بسته‌بندی سیر، سیب‌زمینی و پیاز

• شیشه‌ی دهان‌گشاد

• نوارکششی

• کارت مقوایی

• پارچ آب 

شرح آزمایش :

 کیسه‌ی توری پلاستیکی، در ابعاد و اشکال مختلف موجود است. بخشی از این کیسه‌ی توری پلاستیکی را ببرید و روی دهانه‌ی شیشه‌ی دهانه گشاد قرار دهید. و به کمک یک نوار کششی، تور پلاستیکی را روی دهانه‌ی بطری ثابت کنید. بطری را از آبتوسط ریختن آب از درون پرده‌ی توری پر کنید. آب به راحتی از درون پرده ی توری عبور می‌کند. بطری را تقریبا تا انتها پر کنید.

 

دهانه‌ی بطری را توسط کارت مقوایی بپوشانید. کارت را در دهانه‌ی بطری با دست خود نگهدارید و در همین وضعیت، بطری پر ازآب را وارونه کنید.

به آرامی کارت را از دهانه‌ی بطری واژگون بردارید و مشاهده می‌کنید که آب به طور شگفت انگیزی داخل بطری باقی می‌ماند و نمی‌ریزد. شما می‌توانید به عنوان سرگرمی، این بطری واژگون و پر از آب را روی سر دوست خود نگهدارید بدون اینکه خیس شود. سپس به آرامی به چپ یا راست بطری ضربه بزنید، یا به سطح توری دست بزنید و یا بطری را بلرزانید در این صورت، مشاهده می‌کنید که آب از بطری فرو می‌ریزد. 

 چه اتفاقی افتاده است:! 

اگر شما یک توری را در یک ظرف آب شناور کنید، متوجه خواهید شد که آب تمام چاله‌های توری را پر می‌کند که این امر ناشی از نیروی چسبندگی یا پیوستگی آب است که باعث می‌شود ملکول‌های آب یکدیگر را جذب کنند. نیروی کشش سطحی آب نیز به این پدیده کمک می‌کند. علت اینکه وقتی یک قطره آب از شیر می‌چکد، و در تمام طول مسیر به صورت یک قطره کروی یا بیضی شکل باقی می‌ماند و از هم متلاشی نمی‌شود به خاطر وجود همین نیروها است. در این آزمایش سرگرم‌کننده، آب داخل بطری باقی می‌ماند حتی وقتی که کارت را از روی دهانه‌ی بطری بر می‌داریم زیرا ملکول‌های آب به هم ملحق می‌شوند تا یک لایه‌ی نازک بین بخش‌های باز در پرده تشکیل دهند. ضربه زدن به بطری یا تماس دست به پرده توری باعث می‌شود تا کشش سطحی شکسته شود و با فوران آب غافلگیر شوید!

کشش سطحی آب

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 28 دوشنبه 1392/09/18 نظرات (0)

کشش سطحی (به انگلیسی: Surface tension) ویژگی‌ای در مایع‌ها است که باعث می‌شود لایه بیرونی آن‌ها به صورت ورقه‌ای کشسان عمل کند. این همان ویژگی‌ای است که موجب ربایش دو سطح مایع به یکدیگر می‌شود؛ مانند دو قطرهٔ آب که همدیگر را می‌ربایند و قطرهٔ بزرگ‌تری می‌سازند.

اکسیژن2

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 23 دوشنبه 1392/09/18 نظرات (0)

اطلاعات اولیه

اکسیژن یکی از عناصر شیمیایی در جدول تناوبی است که نماد آن O و عدد اتمی آن 8 می‌باشد. این ماده ، یک عنصر حیاتی بوده و همه جا چه در زمین و چه در کل جهان هستی یافت می‌شود. مولکول اکسیژن (O2 )در زمین از نظر ترمو دینامیکی ، ناپایدار است، ولی توسط عمل فتوسنتز باکتریهای بی‌هوازی و در مرحله بعدی توسط عمل فتوسنتز گیاهان زمینی بوجود می‌آید. 

تاریخچه

اکسیژن در سال 1771 توسط داروساز سوئدی "Karl Wilhelm Scheele" کشف شد، ولی این کشف خیلی سریع شناخته نشد و با اکتشاف مستقل "Joseph Priestley" بطور گسترده تری شناخته شد و توسط "Antoine Laurent lavoisier" در سال 1774 نام‌گذاری شد. 

پیدایش

اکسیژن ، فراوانترین عنصر در پوسته کره زمین است و تخمینهایی در این زمینه وجود دارد که مقدار آن را 46.7% ذکر می‌کنند. اکسیژن 87% اقیانوسها (به‌صورت آب) و 20% درصد جو زمین (به‌صورت اکسیژن مولکولی O2 یا ازن) را به خود اختصاص می‌دهد. ترکیبات اکسیژن مخصوصا اکسید فلزات و سیلیکات‌ها و کربناتها معمولا در خاک و صخره‌ها یافت می‌شوند.

آب یخ‌زده یک جسم سخت متداول بر روی سیارات دیگر و ستاره‌های دنباله‌دار می‌باشد. کلاهک‌های یخ کره مریخ از دی‌اکسید کربن منجمد تولید شده‌اند. ترکیبات اکسیژن در تمام کهکشان یافت می‌شوند و طیف نور اکسیژن اغلب در ستاره‌ها دیده می‌شود. 

ریشه لغوی

واژه اکسیژن در دو واژه یونانی Oxus ( اسید ) و Gennan ( تولید ) ، ساخته شده است؛ (یک اسم بی‌مسما ، چون خیلی از اسیدها اکسیژن ندارند.) 

خصوصیات قابل توجه

اکسیژن در دما و فشار استاندارد به‌صورت گاز است که حاوی دو اتم اکسیژن به فرمول شیمیایی O2 می‌باشد. اکسیژن عنصر مهم هواست و از طریق عمل فتوسنتز گیاهان تولید شده و برای دم و بازدم حیوانات لازم است. اکسیژن مایع و جامد یک رنگ آبی کمرنگ داشته و هر دو بسیار پارامگنتیک می‌باشند. اکسیژن مایع معمولا با عمل تقطیر جزئی هوای مایع بدست می‌آید. 

کاربردها

اکسیژن به‌عنوان اکسید کننده کاربرد بسیار زیادی داشته ، فقط فلوئور از آن الکترونگاتیوتراست. اکسیژن مایع به‌عنوان اکسید کننده در نیروی حرکتی موشکها استفاده می‌شود. از آنجا که اکسیژن برای دم و بازدم ضروری است، در پزشکی کاربرد دارد. گاهی اوقات کسانی که از کوه نوردی می‌کنند یا در هواپیما پرواز می‌کنند، مخازن اکسیژن همراه دارند (به‌عنوان هوا). همچنین اکسیژن در جوشکاری و ساخت فولاد و همچنین متانول کاربرد دارد.

اکسیژن به‌عنوان یک ماده آرامش‌بخش ، سابقه استفاده دارد که تا زمان حال نیز ادامه دارد و بارهای اکسیژن در مهمانی‌ها و مجالس امروزی وجود دارد. در قرن 19 اکسیژن معمولا با اکسید نیترات ترکیب می‌شد که اثر تسکین دهنده دارد. 

ترکیبات

به خاطر وجود الکترونگاتیویتی ، اکسیژن تقریبا با تمام عناصر دیگر شیمیاپی تشکیل می‌‌دهد ( که این مطلب منشاء تعریف اصلی اکسید شدن می‌باشد ). تنها عناصری که تحت عمل اکسیداسیون قرار نمی‌گیرند، گازهای اصیل هستند. یکی از معروفترین این اکسیدها ، اکسید هیدروژن یا آب است H2O. سایر اکسیدهای معروف دیگر ترکیبات کربن و اکسیژنهستند، مانند دی‌اکسید کربن ( CO2 ) ، الکلها ( R-OH ) ، آلدئیدها ( R-CHO ) و کربوکسیلیک اسیدها ( R-COOH ).

رادیکالهای اکسیژن مانند کلراتها ، پرکلراتها ، کروماتها ، دی‌کروماتها ، پر منگناتها ، نیتراتها ، اکسید کننده های قوی می‌باشند. خیلی از فلزات مانند آهن با اتم اکسژن پیوند برقرار می‌کنند: اکسید آهن(Fe2O3). ازن (O3) ، با عمل تخلیه الکترواستاتیکی در حضور مولکول اکسیژن شکل می‌گیرد. مولکول اکسیژن دو تائی O22 نیز شناخته شده ، که جزء کمی از اکسیژن مایع را تشکیل می‌دهد. اپوکسیدها و اترها موادی هستند که در آن اتم اکسیژن قسمتی از یک حلقه سه‌اتمی هستند. 

ایزوتوپها

اکسیژن سه ایزوتوپ پایدار و ده ایزوتوپ رادیو اکتیو دارد. ایزوتوپهای رادیو اکتیوی ، همه نیمه عمری کمتر از سه دقیقه دارند. 

هشدارها

اکسیژن در فشارهای نسبی بالا می‌تواند سمی باشد. قرارگرفتن طولانی در معرض اکسیژن خالص می‌تواند برای ریه و سیستم عصبی ، سمی باشد. تاثیرات ریوی شامل آماس (ورم ریه) ، کاهش ظرفیت ریه و آسیب به بافتهای ریوی می‌باشد. تاثیرات بر سیستم عصبی شامل کاهش بینایی تشنج و اغما می‌شود.

همچنین مشتقات خاصی از اکسیژن ، مانند ازن ( O3 )، پروکسید هیدوژن و رادیکالهای هیدروکسیل و سوپراکسیدها بسیار سمی می‌باشند. بدن ، مکانیزمهائی را برای مقابله با این گونه‌ها توسعه داده است. به‌عنوان مثال ، عامل طبیعی glutathione و بیلی‌روبین که حاصل تقسیم طبیعی هموگلوبین است، می‌تواند به‌عنوان یک ضد اکسید عمل کنند. منابع تمرکز یافته اکسیژن باعث احتراق سریع شده و بنابراین در کنار فراورده‌های سوختی ، خطر گسترش سریع آتش سوزی و انفجار وجود دارد.


آتشی که خدمه آپولو 11 را کشت، به این دلیل سریع گسترش پیدا کرد که فشار جوی اکسیژن در حالت معمولی بود، در حالی که هنگام عملیات پرتاب این فشار باید یک سوم فشار جوی معمولی باشد.


 

قطبیت آب

قاسمی.هدایت.پاک طینت بازدید : 117 یکشنبه 1392/09/17 نظرات (1)


قطبیت آب

ملکول آب به دلیل داشتن بارهای جزئی مثبت روی اتمهای هیدروژن و بار جزئی منفی روی اتم اکسیژن ملکولی قطبی است

تعداد صفحات : 4

درباره ما
سلام. به urmiachemistryخوش آمدید. نظرات شما موجب دل گرمی ماست ما را از انتقارات و پیشنهاد های خود محروم نسازید. با تشکر.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظر شما در مورد وبلاگ؟
    نویسندگان

    مهران هدایت

    محمد امین قاسمی

    نیما پاک طینت

    آمار سایت
  • کل مطالب : 94
  • کل نظرات : 29
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 7
  • بازدید امروز : 20
  • باردید دیروز : 32
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 462
  • بازدید ماه : 20
  • بازدید سال : 2,987
  • بازدید کلی : 19,423